Service & Garantie

Service & Garantie

Naast een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten bestaat de Fietswereld-service uit diverse onderdelen. Het is belangrijk om te weten dat in alle aspecten van onze dienstverlening klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staan. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt en hoe we u daarbij kunnen helpen. Stap gerust eens in onze wereld binnen!

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietswereld nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.

Fietswereld verzekering

Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen heeft Fietswereld een eigen fietsverzekering ontwikkeld. Dit in samenwerking met ENRA, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche. Meer informatie vindt u bij Fietswereld, ENRA of op onze site onder Fietsverzekering. Hier kunt u via onze site uw verzekering afsluiten. 

Algemene voorwaarden »

Algemene Voorwaarden voor niet- leden Nederlandse ...

Privacy Policy Profile Dekker »

Privacy Policy Profile Dekker Profile Dekker he...

Profile Cadeaupas »

De Profile cadeaupas kunt u in een Profile ...

Profile Servicepas »

Vanaf heden ontvangt u bij aankoop van een nieuwe ...

Sleutelservice »

AXA sleutelservice Online sleutelservice Abus ...

Slijpen en ronden »

Schaatsen slijpen € 8,50 Schaatsen slijpen...

Viets & Go fietsservice abonnement »

Nieuw! Vanaf nu kunt u zorgeloos fietsen met het V...

5 jaar garantiepakket e-bike »

Extra lange garantie op accu en motor van een e-bi...

Fietsverzekering »

...

Onderhoudsbeurten »

Standaard onderhoudsbeurt stadsfiets € 55...

Merken & links »

Heeft u onderdelen en/of accessoires nodig? Kijk e...