Gratis Barcelona slot bij de aankoop van een Cortina Common!

Gratis Barcelona slot bij de aankoop van een Cortina Common!

Bij aankoop van een Cortina Common ontvangt u t/m 31 mei 2021 een GRATIS Cortina Barcelona slot! Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe fiets veilig op slot staat! De Cortina Common is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waar details zoals de voor- en achterdrager, kettingkast en spatborden in zwart mooi tegen afsteken. En als u van gadgets houdt dan is er de luxere variant met Gates beltdrive. De Common heeft dan ook een verstelbare USB-stuurpen met USB-ingang en powerbank om tijdens uw rit de telefoon makkelijk op te laden.


De voorwaarden

 
  • Krijg een gratis Barcelona Cherto 95 kettingslot t.w.v. 42 euro bij aankoop van een Common fiets m.u.v. de Common Family modellen.
  • Geldig op aankopen van 1 april t/m 31 mei 2021.
  • Geldig bij alle deelnemende winkels of bestel uw Common via www.cortinafietsen.nl en haal af bij een winkel bij u in de buurt.
  • Vraag in de winkel naar de actiefolder en claim uw gratis kettingslot via www.cortinafietsen.nl/barcelona. Ter controle wordt om een foto van de kassabon gevraagd.
  • Uw gratis kettingslot kan tot 1 maand na de aankoopdatum geclaimd worden en wordt binnen 10 werkdagen naar u opgestuurd.

Bekijk hier de modellen die aanmerking komen voor deze actie.