Nieuws

Shimano Super Deals!

14-05-2020

Als u tussen 1 april en 30 juni 2020 één van de geselecteerde actiefietsen met een Shimano e-bikesysteem koopt, dan profiteert u van € 200 korting, 5 jaar volledige garantie én maakt u kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Bekijk de actiemoddelen van Dutch ID, Gazelle en Cortina hier en lees de voorwaarden...

Gazelle fietsen thuisbezorgd via dealers

26-03-2020

De afgelopen weken volgen de ontwikkelingen zich razendsnel op. De bewegingsvrijheid van velen is ernstig ingeperkt. Al is fietsen is nu juist een prima alternatief voor openbaar vervoer. Om consumenten beter van dienst te kunnen zijn gaat Gazelle samen met de dealers fietsen aan huis afleveren. Hoe werkt het? U bestelt uw fiets via Gazelle.nl en kiest in het bestelproces de Gazelle-winkel w..

Nieuw: Croozer fietstrailers!

07-11-2019

U kunt de Croozer-aanhangwagen kiezen die bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. De Croozer fietskar kunt u in een handomdraai veranderen om de kar ook als buggy te gebruiken of bij het joggen. De aanhanger is inklapbaar en dus gemakkelijk om mee te nemen. Croozer fietstrailers bieden transportoplossingen voor uw kinderen, voor goederen en honden. Bekijk onderstaande filmpjes en kom in de win..