Nieuws

Alpina zomeractie!

12-07-2018

Ga met Alpina knallend de zomer in!   Koop tussen 30 juni en 1 september 2018 een Alpina Cargo* en krijg GRATIS een Rilla go Rilla rugzak cadeau t.w.v. € 39,95! Heb je in bovenstaande periode een Alpina Cargo aangeschaft? Klik dan hier voor het formulier, dan wordt de Rilla go Rilla rugzak zo snel mogelijk naar je opgestuurd. *Geldig op alle Alpina Cargo..

Cortina zomeracties!

12-07-2018

Ga met Cortina knallende de zomer in! Koop tussen 30 juni en 1 september 2018 een Cortina U4 Transport Denim of Cortina U4 Transport Mini Denim en krijg een matching Cortina Denim Backpack Memphis in de kleur Blue of Antracite cadeau! Bij de Cortina E-U4 Transport Denim krijgt u naast de Cortina Denim Backpack Memphis ook een accu-upgrade!* Gratis accu-upgrade Bij de aankoop van..

Nieuw in onze collectie: Dutch ID e-bikes!

15-03-2018

Dutch ID is het exclusieve merk van Profile 'de Fietsspecialist'. De Dutch ID e-bikes worden door specialisten ontworpen, getest en één voor één met de hand gemaakt. Bij dit proces zijn de Profile specialisten intensief verbonden, omdat zij weten wat u zoekt in een e-bike. Bij ons in de winkel kunt u proefrijden op de City en de Cruise. Klik hier om deze modelle..

Nieuw: Mellen e-bike beschermcovers!

08-02-2018

De Mellen beschermcovers zijn speciaal ontwikkeld om alle kwetsbare onderdelen van uw e-bike te beschermen. Met de Mellen display covers beschermt u uw display tegen krassen en beschadigingen en tegen regen, vuil en vocht. De contact cover van Mellen beschermt het elektrisch aansluitpunt van de accu tegen opspattend water, vocht en vuil. De Mellen motorcover beschermt de motor tijdens het vervoere..