Nieuws

Gazelle fietsen thuisbezorgd via dealers

26-03-2020

De afgelopen weken volgen de ontwikkelingen zich razendsnel op. De bewegingsvrijheid van velen is ernstig ingeperkt. Al is fietsen is nu juist een prima alternatief voor openbaar vervoer. Om consumenten beter van dienst te kunnen zijn gaat Gazelle samen met de dealers fietsen aan huis afleveren. Hoe werkt het? U bestelt uw fiets via Gazelle.nl en kiest in het bestelproces de Gazelle-winkel w..

Batavus Actieradius Actie

06-02-2020

In de periode van 3 februari t/m 14 juni 2020 krijgt u bij aankoop van een actiemodel Batavus elektrische fiets een grotere accu GRATIS! Indien u een actiemodel met een 300Wh accu koopt krijgt u, zonder meerprijs, ditzelfde model met 400Wh accu. Bestelt u een actiemodel met 400Wh accu dan ontvangt u, zonder meerprijs, ditzelfde model met een 500Wh accu. Alleen bij de Nederlandse Profile 'de Fi..

Nieuw: Croozer fietstrailers!

07-11-2019

U kunt de Croozer-aanhangwagen kiezen die bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. De Croozer fietskar kunt u in een handomdraai veranderen om de kar ook als buggy te gebruiken of bij het joggen. De aanhanger is inklapbaar en dus gemakkelijk om mee te nemen. Croozer fietstrailers bieden transportoplossingen voor uw kinderen, voor goederen en honden. Bekijk onderstaande filmpjes en kom in de win..