Nieuws

Nu gratis fietstas bij een Batavus Bolero!

19-04-2018

Krijg bij aankoop van een Batavus Bolero nu een trendy Basil fietstas naar keuze cadeau. In 3 simpele stappen is uw nieuwe Bolero straks voorzien van zo’n hippe fietstas! Hoe werkt deze actie? Koop tijdens de actieperiode de Batavus Bolero en verzilver de actiecode op https://www.batavus.nl/acties/bolero-actie. Uw nieuwe gratis fietstas wordt dan zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. ..

Tot € 250 retour!

19-04-2018

Koop in april of mei een Gazelle e-bike met Shimano Steps middenmotor en ontvang tot € 250 euro retour! Hoe werkt het?  Koop tussen 1 april en 31 mei 2018 een Gazelle e-bike met Shimano Steps middenmotor.  Vraag uw cash back aan binnen twee weken na de aankoopdatum op uw aankoopbewijs op https://www.gazellecashback.nl/. Vul de benodigde gegevens in en upload:  - Uw..

Gratis accu upgrade bij een Bryte E-go®! t.w.v. € 200,-

22-03-2018

Bent u een sportieve stadsfietser, maar houdt u ook van een recreatieve tocht, met familie, vrienden of alleen? Dan is de Bryte E-go® de fiets voor u! U krijgt nu tijdelijk de Batavus Bryte E-Go met 500wh accu voor de prijs van een Bryte E-go met 400Wh accu. Met deze gratis accu-upgrade t.w.v. € 200 maakt u nu zorgeloos nog langere fietstochten. Wees er snel bij want de actie loopt tot en..

Nieuw in onze collectie: Dutch ID e-bikes!

15-03-2018

Dutch ID is het exclusieve merk van Profile 'de Fietsspecialist'. De Dutch ID e-bikes worden door specialisten ontworpen, getest en één voor één met de hand gemaakt. Bij dit proces zijn de Profile specialisten intensief verbonden, omdat zij weten wat u zoekt in een e-bike. Bij ons in de winkel kunt u proefrijden op de City en de Cruise. Klik hier om deze modelle..

Nieuw: Mellen e-bike beschermcovers!

08-02-2018

De Mellen beschermcovers zijn speciaal ontwikkeld om alle kwetsbare onderdelen van uw e-bike te beschermen. Met de Mellen display covers beschermt u uw display tegen krassen en beschadigingen en tegen regen, vuil en vocht. De contact cover van Mellen beschermt het elektrisch aansluitpunt van de accu tegen opspattend water, vocht en vuil. De Mellen motorcover beschermt de motor tijdens het vervoere..