KOGA E-bikes


KOGA e-bike collectie 2017


KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor onze E-bikes. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.
 


Twee elektrische systemen


De elektrische trapondersteuning van de KOGA E-bikes is gebaseerd op twee verschillende technologieën: ION en Bosch.

ION:
De ION trapondersteuning doet zijn werk zodra u begint te trappen. De motor is geïntegreerd in het wiel en functioneert soepel en geluidsarm tot de wettelijk maximaal toegestane 25 km/uur. U kunt eenvoudig de gewenste ondersteuningsstand kiezen met de bediening direct naast de handgreep, zodat u uw handen niet van het stuur hoeft te halen. Alle ION fietsen zijn uitgerust met het gebruiksvriendelijke V-ION display, waarop relevante informatie nauwkeurig is af te lezen. De afneembare display fungeert bovendien als startonderbreker en is daarmee een uitstekende diefstalpreventie. De KOGA E-bikes met ION-technologie zijn voorzien van een hoogwaardige accu met een capaciteit variërend van 317 Wh tot 612 Wh. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe hoger het aantal Watt-uren (“tankinhoud”), hoe groter de actieradius. 

Bosch:
De KOGA E-bikes met Bosch-technologie zijn voorzien van een accu die geïntegreerd is in de achterdrager of op de onderbuis, beide accu's zijn gemakkelijk uit- of afneembaar. De E-bikes zijn standaard voorzien van een type Bosch Powerpack accu, hierbij heeft u geen keuze uit verschillende capaciteiten. De Bosch E-bikes zijn namelijk uitgerust met de 500 Wh Powerpack accu, met uitzondering van de E-Inspire (400 Wh). De Bosch motor is gemonteerd bij de trapas, naadloos geïntegreerd in het KOGA frame. Het koppel van de motor wordt aangegeven in newtonmeters (Nm). Hoe meer newtonmeter (Nm), hoe krachtiger de ondersteuning. De KOGA Bosch-fietsen zijn uitgerust met een motor met 48 Nm, 60 Nm of 75 Nm. Het Intuvia display biedt met zijn losse besturingsunit aan het stuur een eenvoudige, veilige en intuïtieve bediening tijdens iedere rit. Alle beschikbare informatie is duidelijk af te lezen.
 

Koga E-bike modellen


Koga ION-fietsen:
 • E-Xtension: krachtige, kwalitatief hoogwaardige e-bike in een stijlvol design. Sportieve fietsers zullen de eigenschappen van de E-Xtension zeker weten te waarderen.
 • E-Deluxe: recreatieve tochten en dagelijks woon-werkverkeer; deze e-bike is overal inzetbaar door zijn gedegen kwaliteit en goede rijeigenschappen.
 • E-Tour: Stad of platteland, korte of lange rit. Met de comfortabele e-tour komt u op uw gemak op de plaats van bestemming.
 • E-special: Luxe e-bike die voldoet aan de wensen van de veeleisende toerfietser. De hoogwaardige afmontage in combinatie met de ION-techniek staan garant voor veel geruisloze en zorgeloze kilometers.

Koga Bosch-fietsen:
 • E-XLR8: Sportieve speed pedelec om mee te accelereren. Dankzij de krachtige en betrouwbare Bosch Performance Speed motor, kunnen snelheden bereikt worden tot 45 km/uur! Deze speed pedelec is specifiek ontwikkeld en getest voor een veilig gebruik bij hoge snelheden.
 • E-Xite: Zeer sportieve e-bike om moeiteloos tempo mee te maken. De E-Xite is afgemonteerd met hoogwaardige en lichtgewicht onderdelen en dankzij de krachtige Bosch CX motor kom je snel op gang.
 • E-Xite N8: krachtig, sportief en een knap uiterlijk. Waar je ook heen wilt, de E-Xite N8 staat altijd voor je klaar.
 • E-Lement: Zeer sportieve E-bike met Bosch technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning.
 • E-Inspire: Het vervoermiddel voor de actieve fietser, met de E-Inspire ga je stijlvol en onbezorgd op pad dankzij de betrouwbare Bosch ondersteuning. 
 • E-Nova Nuvinci: Gemak dient de mens, dit geldt zeker voor de Koga E-Nova Nuvinci. Het Nuvinci Harmony naafversnellingssysteem schakelt volautomatisch en is eenvoudig aan je persoonlijke rijstijl aan te passen.
 • E-Nova: De E-Nova belooft je veel comfort, zowel in gebruik als in onderhoud. De comfortabele zithouding, betrouwbare Bosch ondersteuning en de onderhoudsarme naafversnelling maken de ideale combinatie voor elke fietsrit.
Om de verschillende KOGA E-bikes te bekijken klik hier.
 

Koga Video 'Koga Love Your Bike'