Kalkhoff E-bikes


KALKHOFF E-BIKE COLLECTIE 2017Snel de bocht door, ontspannen tijdens een lange tocht of met de fashion e-bike naar de winkelstraat: Kalkhoff ontwikkelt en produceert fietsen die op uw behoeften zijn toegesneden. Wilt u krachtig aantrappen, een extra harmonische ondersteuning of moet het e-bike aandrijvingssysteem juist robuust, gereduceerd en zeer licht zijn? Kalkhoff heeft voor iedere behoefte het juiste systeem. Kalkhoff maakt gebruik van elf elektrische systemen, onderverdeeld in dynamic; krachtig aantrappen, comfort; harmonische ondersteuning en pure; extra licht en gereduceerd.
 

DYNAMIC


IMPULSE EVO RS:
Het ultieme performance-pakket uit één stuk: krachtige motoren, ultra-ondersteunings-niveau, volledig geïntegreerde 17-Ah-accu met grote actieradius, schakelsensor, display met bluetooth, usb-oplaadaansluiting alsmede een gratis navigatie-app. De speed-variant biedt ondersteuning tot aan een snelheid van 45 km/h.

IMPULSE 2.0:
Het Impulse 2.0-systeem staat voor een duidelijke stuwkracht, een harmonische prestatieontwikkeling, accu's (11 / 14,5 / 17 Ah) met een grote actieradius, een eenvoudige bediening en een comfortabele functionaliteit dankzij de schakelsensor.

XION:
Zacht gas geven: vanuit stilstand trekt de geluidloze achterwielmotor met volle druk op. Dankzij het intselbare recuperatieniveau kan de wielnaafaandrijving zelfs energie terugwinnen. Een 14,5-Ah-accu en een TFT-display met hoge resolutie maken het XION-systeem compleet.

BOSCH PERFORMANCE LINE:
Robuust en krachtig: bij het Bosch Performance Line System wordt een sportief afgestemde motor gecombineerd met accu's met een capaciteit van 11,1 of 13,4 Ah en displays met een verschillende uitrusting.

 

COMFORT


IMPULSE EVO:
Totaal comfort: stil, krachtig en daarbij harmonisch op de gebruiker afgestemd, vormt de Impulse Evo-aandrijving de benchmark in de hogere comfortklasse. Dit geldt ook voor de 17 Ah accu, die ten gunste van een laag zwaartepunt achter de zitbuis is geïntegreerd. Een smartphone-aansluiting en een gratig navigatie-app maken het Impulse Evo-systeem compleet. Het Impulse Evo-systeem kan met een FAG-schakelactor worden gecombineerd, zodat elektronisch schakelen en een vrije keuze van de startgang mogelijk zijn.

IMPULSE EVO NEXT:
De nieuwkomer in de hogere middenklasse: met de bekende Impulse Evo-motor en nieuwe accu's met een capaciteit van 13 resp. 17,5 Ah voldoet het Impulse Evo Next-ensemble aan hoge comforteisen. Net als bij het topmodel horen een display met bluetooth-interface en een usb-opklaadaansluiting alsmede de gratis navigatie-app tot de serieuitrusting. Ook het Impulse Evo Next-systeem kan met een FAG-schakelactor worden gecombineerd, zodat elektronisch schakelen en een vrije keuze van de startgang mogelijk zijn.

SHIMANO STEPS:
Het beste uit twee werelden: E-aandrijving en schakeling van één leverancier is een voordeel van de stil afgestemde Shimano STePS Systems. In combinatie met een Alfine Di2-aandrijfnaaf is zelfs volautomatisch schakelen mogelijk. Een verder voordeel is de exclusieve combinatie met accu's op basis van Impulse Evo Next. Deze bieden met een capaciteit van 13 of 17,5 Ah een aanzienlijk grotere actieradius en daarbij een meer evenwichtige gewichtsverdeling dankzij de positionering achter de zitbuis.

IMPULSE 2.0:
Het Impulse 2.0-systeem is de aandrijving van de Kalkhoff e-bike-bestsellers. Een eenvoudige bediening, harmonische prestatieontwikkeling, krachtreserves en accu's met een grote actieradius (11 / 14,5 / 17 Ah) verklaren dit succes. En natuurlijk het feit dat bij Impulse als eerste e-bike-aandrijvingssysteem de combinatie van middenmotor en terugtrap is gerealiseerd.

BOSCH ACTIVE LINE:
Veelzijdig en modern: de Bosch Active Line-aandrijving maakt de Pedelec tot een slimme begeleider voor elke dag. Een perfect gedoseerde ondersteuning bij elke trap en accu's met een capaciteit van 11 of 14 Ah maken het Bosch-systeem bijzonder geschikt voor comfortgerichte vrijetijds-e-bikers.

GROOVE:
Hij loopt en loopt: het Groove Frontmotor-aandrijvinssysteem biedt toegang tot de e-bike-aandrijvingswereld en verwent u met een onwrikbare betrouwbaarheid alsmede met allerlei comfort-features. Draaimomentsensor, duwhulp, LCD-weergave en 9-Ah-accu zijn inclusief.

 

PURE


GROOVE GO:
De pure lichtheid van het bestaan: het afzien van het laatste beetje motorvermogen en de accucapaciteit zorgt voor een lichter gewicht van het nieuwe stedelijke aandrijvingssysteem. Een uiterst eenvoudige bediening en duurloperkwaliteiten zijn verdere voordelen van het nieuwe Groove Go-aandrijvingssysteem, dat gebaseerd is op een op het gewicht afgestemde achterwielreductiemotor en een handige 7-Ah-accu.

 

KALKHOFF VIDEO