Gazelle E-bikes


Gazelle E-bike collectie 2017


Bent u op zoek naar praktische ondersteuning voor de dagelijkse tocht of heeft u een krachtpatser nodig? Een elektrische Gazelle biedt aangename ondersteuning en dankzij de vrijloop, fiets je ook licht als de motor even uitstaat. Er zijn vijf verschillende elektrische systemen. Wat uw wensen ook zijn, er is dus altijd een elektrische systeem dat bij u past. 
 

Prijslijst 2017 (prijzen incl. basis accu)
 

Drie letters


Een elektrische Gazelle herken je aan de drie letterige afkorting acher de modelnaam. De eerste letter "H" staat voor hybrid, wat inhoudt dat deze fiets elektrische ondersteuning biedt. De middelste letter markeert de plaatsing van de motor in het midden (Mid) of in het voorwiel (Front). De laatste letter geeft het merk van het elektrische systeem aan: Bosch, Shimano Steps, Impulse of Panasonic.

Hybrid M
Een elektrische Gazelle met middenmotor is bijzonder krachtig. Ideaal voor heuvelachting terrein of een razend snelle tocht. En dankzij de plaatsing van de motor bij de pedalen geniet je van een goede wegligging en optimale wendbaarheid.

Hybrid F
De voorwielmotor is vrijwel onhoorbaar en discreet weggewerkt in het voorwiel. Zo heeft niemand door dat je op een elektrische fiets zit. Terwijl jij de vrijheid voelt van de wind in je rug.
 


Vijf elektrische systemen


Bij Gazelle kunt u kiezen uit vijf typen elektrische systemen: Bosch Active Line (HMB), Bosch Performance Line (HMB), Shimano Steps (HMS), Impulse (HMI) en Panasonic (HFP).

Impulse:
Bosch Active Line:
Bosch Performance Line:
Shimano Steps:
Panasonic:  

Gazelle video 'Zin in fietsen'