De winkel


De winkel is gelegen aan de Oudenhof 4B (naast de Praxis) in Geldermalsen met ruime gratis parkeergelegenheid en een lift naar de bovenverdieping.
 

               WERKPLAATS
In onze werkplaats worden alle merken en typen fietsen gerepareerd. Wij repareren alles: van een lekke band tot het servicen van verende voorvorken en van het ontluchten en repareren van hydraulische remmen tot het verversen van olie van een alfine of rohloff naaf. Wij hebben ook een eigen teststation om de capaciteit van de accu van uw elektrische fiets te berekenen. Onze monteurs zijn gediplomeerd en worden continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, met name op het gebied van elektrische fietsen.


Een afspraak maken is niet nodig. De fiets de ene dag brengen betekent in de meeste gevallen de andere dag weer ophalen. Gratis leenfietsen zijn aanwezig. Daarnaast hebben wij ook elektrische leenfietsen. Sommige kleine reparaties kunnen, als er tijd voor is, direct uitgevoerd worden. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier dan even op wachten. Wilt u wachten op een grotere reparatie of servicebeurt dan is dat ook mogelijk. In dat geval kunt u een telefonische afspraak maken, zodat we er tijd voor in kunnen plannen. 

 

DE WINKEL
In de winkel hebben wij van de merken Basil, New Looxs, Cameo, Agu en Ortlieb een ruim aanbod aan tassen, van sportieve afpaktassen tot stevige boodschappentassen. Ook hebben wij een ruime sortering zadeltassen, kratten, rieten- en stalen manden, zowel vast als afneembaar. Voor de aankleding van de fiets en manden is er volop keus in bijpassende zadeldekjes, bloemslingers, bijpassende ding dong bellen, enz.


Er is een ruim assortiment van accessoires in de winkel aanwezig. Alles wat u voor de fiets nodig heeft kunt u hier vinden van o.a. de merken, Shimano, Topeak, Axa, Ikzi, Schwalbe, Abus, Basil, New Looxs, Bobike, Steco, Cyclon, Sigma, Met, Thule, Cordo en Agu.


Ook voor de allerkleinsten kunt u bij ons terecht. Kinderzitjes van Bobike zijn in vele kleurstellingen uit voorraad leverbaar, en dit geldt eveneens voor de bijbehorende windschermen en montagedelen. Fietskarren van Croozer voor één en twee kinderen kunnen wij uit voorraad leveren, eventueel met baby-hangmat. Ook hebben wij fietsaanhangers voor honden van Croozer. Van het merk Puky hebben wij steps, driewielers, loopfietsjes, éénwielers, krabbelvoertuigen en kinderfietsen. Daarnaast hebben wij kinderfietsen van Alpina, Loekie, Batavus en Cortina in onze winkel staan.                                              


Wij hebben niet alleen kleding voor mountainbikers en racefietsers, ook regenkleding is bij ons volop verkrijgbaar. Naast kleding zijn eveneens schoenen, helmen, handschoenen, arm- en beenstukken, brillen, sokken en bandana`s in de winkel aanwezig.


Onze collectie fietsen bestaat uit school-, stads- en toerfietsen met een zeer laag tot extra hoog frame, met lage of sportieve instap. Tevens bieden wij speciale moederfietsen van Batavus, Gazelle en Cortina aan. Ook de vouwfietsen van Takashi ontbreken niet en dit geldt eveneens voor opoe fietsen, personal bikes en transportfietsen in verschillende maten, types en kleuren. Elektrische fietsen van Koga, Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, RIH en Dutch ID maken ons assortiment compleet.